Sunseeker Predator 50 (54″)

Informasjon

Registrert i NOR-SIS: Ja Type: Cabincruiser
Merke: Sunseeker Motor Type: 2 x Volvo Penta D8 600
Årsmodell: 2019 Vekt: 19000 kg
Lengde: 54 fot Lengde: 1648 cm
Bredde: 448 cm Dybde: 133 cm
Drivstoff: Diesel Farge: Hvit
Antall sengeplasser: 6

Pris: SOLGT

For kunde selger vi en Predator 50. Registrert i skipsregisteret. Båten ble levert i juni 2019 og er som ny. Båten er 54 fot og vannlinjen er like under 15 meter og fører slipper da kyst skipper sertifikat. En svært romslig og luksuriøs båt i sin klasse.

Predator har svært gode kjøre egenskaper og skjærer igjennom sjøen på en myk og elegant måte. Predator er også svært godt lydisolert for motorlyd i alle hastigheter og bølgetreff. Dette merker man stor forskjell fra kjente båtprodusenter i tilsvarende størrelser.

Den nye generasjon Sunseeker Predator med store oversiktlige vinduer, stort elektrisk tak i glass/carbon og ett lekkert design som oser av kvalitet og råskap. Skal du på et større eventyr, en rask ettermiddagstur eller en spontan langreise? Med Predator 50 blir alt mulig. Ved å tilby fleksibilitet og design av ypperste klasse setter Predator 50 en ny standard for mindre yachter skapt for deg som vil cruise deg gjennom livet.

Predator 50 handler om luksus og allsidig bruk. Båten har en åpen planløsning og et fleksibelt hardtop tak som kan åpnes helt. Å kunne åpne salongen gir en ny opplevelse og bringer en ekstra dimensjon til en båt fullspekket av unike detaljer.

Interessert? Ta kontakt for tilbud eller demo!