Meridian Yachts 441

Informasjon

Registrert i NOR-SIS: Ja Type: Cabincruiser
Merke: Meridian Yachts Motor Type: Cummins QSB
Årsmodell: 2010 Vekt: 15.000 kg
Lengde: 47 fot Lengde: - cm
Bredde: 430 cm Dybde: 109 cm
Drivstoff: Diesel Farge: -
Antall sengeplasser: 6

Pris: SOLGT

Meridian Yachts tilsalgs! Meridian 441 har plass og rom som kan sammenlignes med andre merker som Princess, Fairline etc. på rundt 60fot.

Man entrer på en god badeplattform, enkel tilgang inn i cockpit gjenom dør på teak belagt dørk. I cockpit akter er det en sofa og tilgang til fly eller inn i salong via en solid dør med forniklede karmer.

I salong er det meget stort volum. Akter i salong er det sofa, TV, stoler, og et skap med sikringer og full kontroll over alt det elektriske. Fremerst i salong er styreposisjon som er genial. Når man liger i havn konverterer man denne til en spisebord med god plass til fire personer og med pentry rett over er logisikk ivaretatt.
Pentry er utstyrt med konveksjons ovn, store falter, kjøl/frys og rikelig med skap plass. Med de store vindusflatene har man full oversikt 360 grader. Rutene er mørke og ivaretar privatlivet.

Trapp ned leder til master bedrom forut, eller til center cabin som er meget stor. Noen vil si dette er master på grunn av utforming og plass. cabin forut har tilgang til begge bad. babord bad har også dusj kabinett og begge bad har selvfølgelig vacum toalett. Overfalter er mørke og høyglans. Det er to sengeplasser I cabin forut, to I sentercabin og salong konverteres enkelt til en dobbelseng.
I cabin har man tilgang til “kjelleren” det er et sort teknisk rom med tilgang på ladere sikringer, batterier etc. og mye plass til å stue alt det man må ha med seg. Et virkelig flott furterom kan det også godt passe til.
Flybridge er ekstrem stor med et godt fribord. Her sitter man godt beskyttet for vind under fart. Fly har også heldekkende kalesje noe som gjør at man kan strekke ute sesong betydelig. Det er kjøleskap og grill på fly og bord kan legges ned slik at man kan konvertere salong til solseng. Fly må bare oppleves!

Teknisk er båten meget robust. Å håndtere båten alene går lekende lett. Med joystick som er koblet til både motorer og thrustere kan man manuvrere i de trangeste havner uten problem. Full kontroll.
Den er utstyrt med komplett pakke fra Raymarine; Plottere E120/E80, radar, autopilot, dybde anvisning.
Båten har vært lagret innendørs hver vinter siden ny hos TRN på Skjærkøya. Ligger i Tønsberg for visning der.
Ikke behov for sertifikat for å føre denne båten.
Båt selges da sporty eier nærmer seg 80år, men har nedjustert behovet.

 

 

Utvalgt Utstyr

For komplett liste og informasjon om utstyr ta kontakt.

Gangtimer motor: 430 timer.
Batteribank ble skiftet i 2015 forbruk.
2 nye start batteri til 2018 sesongen.
Olje, oljefilter, impeller, for filter, diesel fileter, frostvæske er utført nå i 2017 før båten ble satt inn på vinterlagring