Sunseeker Manhatten 66

Informasjon

Registrert i NOR-SIS: Ja Type: Cabincruiser
Merke: Sunseeker Motor Type: Twin MAN V8 1200 (2x1200PS)
Årsmodell: 2019 Vekt: 37.400 kg
Lengde: 20.81 m fot Lengde: - cm
Bredde: 5.26 m cm Dybde: 1.65 m cm
Drivstoff: Diesel Farge: Hvit
Antall sengeplasser: -

Pris: SOLGT

Sunseeker Manhatten 66

Sunseeker Manhattan 66 er ditt eget ferieparadis i Norge. Manhattan 66 byr på storslagne opplevelser og er som skapt for norske forhold. Med en båt som har stabilizer, noe som gjør den både bedre og sikrere i sjøen og tar demping av bølger til et nytt nivå.

Nå i Juni/Juli 2021 er båten oppgradert fra elektriske til hydrauliske proposjonalstyrte sidepropeller. Sammen med dette og en total overhaling er båten oppgradert for over 600.000 kr og leveres derfor til som ny til kunde.

Dette er en båt som er gjort med alle mulige oppgraderinger, både kosmetisk og teknisk. For alle spesifikasjoner vennligst ta kontakt.

Ofte er det lang ventetid på denne typen fantastiske farkoster, men denne båten kan bli din fra august etter avtale.

Som skapt for Norske forhold!

Innovative Manhattan 66 er designet for at du skal kunne nyte det beste i livet. Uansett hvor i båten du befinner deg, preges den av utrolig luksus. Sunseeker Manhattan 66 er 20,81 meter lang, skroget 5,26 meter bred, har plass til 10 gjester, fordelt på 5 cabiner og 4 bad. Her skorter det ikke på noe.

Takket være at byssen ligger på hoveddekket, er det plass nok til fire meget romslige cabiner under dekk, inkludert to store tvillinghytter og en fremtredende VIP-suite og enestående helbjelkehytte med egen privat trappetilgang fra salongen. Er første for Sunseeker i dette størrelsesområdet.

Kalesjer til alle utvendige salonger, sittegrupper og soldekk som er formsydd i Norge.

Hovedkalesjen er sydd om med ekstra skinne for å gi bedre komfort, også dette er gjort i Norge.

Sunseeker Manhattan 66 er en båt ulik alle andre. Denne båten har stabla unike sjøegenskaper, kompromissløs kvalitet og luksus i alle ledd.