Fairline Phantom 46

Informasjon

Registrert i NOR-SIS: Nei Type: Cabincruiser
Merke: Fairline Motor Type: -
Årsmodell: 2006 Vekt: 14.732 kg
Lengde: 46 fot Lengde: 1406 cm
Bredde: 420 cm Dybde: 112 cm
Drivstoff: Diesel Farge: Hvit
Antall sengeplasser: 6

Pris: SOLGT

For kunde selges 2006 modell Fairline Phantom 46.

Dette er en flott båt, godt ivaretatt og en fantastisk cruiser for den norske kysten. Båten er en moderne klassiker med design som er balansert mellom det luksuriøse og det brukervennlige.  Alt har sin funksjon og sin plass, som gjør båten luftig og ryddig.

Oppgradering i  august 2016 – Lagt helt nye tepper i hele båten. Se nye bilder.

Massiv flybridge med spiseplass,  som enkelt kan gjøres om til solseng. Trappen til flybridgen er åpen for å slippe mest mulig lys inn til salongen. Salongen har store vinduer som gjør rommet lett, luftig og lyst. Smakfull innredning med smarte løsninger og Fairlines sans for finish og godt håndverk gir interiøret preg av høy kvalitet og standard.  Kjøkkenet er velutstyrt og romslig, med blant annet oppvaskmaskin og komfyr. Her kan god mat lages før det nytes ved spisebordet.

Den innvendige cockpiten er velutstyrt som forventet med blant annet navigasjon. Videre er det 3 kabiner med to senger i hver hvor master suite har dobbelt seng og eget bad.  Begge båtens bad har selvfølgelig egen dusj.

Dette er en fantastisk båt som designet med funksjonalitet, luksus og brukervennlighet i tankene. Den er utstyrt med 2x Volvo D9 500 EVC diesel motorer. Oppgradert med Raymarine E120 radar plotter, D5 Eberspacher Heater og mye mer.