Fairline Squadron 58

Informasjon

Registrert i NOR-SIS: Ja Type: Cabincruiser
Merke: Fairline Motor Type: -
Årsmodell: 2008 Vekt: 23.877 kg
Lengde: 58 fot Lengde: 1.768 cm
Bredde: 485 cm Dybde: 139 cm
Drivstoff: Diesel Farge: Hvit / Sort folie
Antall sengeplasser: 6

Pris: SOLGT

Strøken Fairline 58 Squadron – 2008 modell selges. Båten har kun hatt en eier og er kjøpt ny i Norge. Båten er velutstyrt og svært godt vedlikeholdt. Den ble betydelig oppgradert og påkostet etter at den kom fra fabrikken.

August 2016 – tape over fenderlist som vist på tidligere bilder er fjernet og det er foretatt teak vask.

Dette er Norges mest påkostede og unike Squadron 58, her er det ikke spart på noe og alle detaljer er tenkt på. Spesialtilpassede løsninger og utbedringer er gjort for å skape en båt som du ikke vil finne maken til noe annet sted. Ble nylig, 2016, oppgradert med sort folie på skroget.

Squadron 58 er en videreføring av den eminente og suksessrike Squadron serien. Overdådig innlosjering er utgangspunktet i denne båten som er ment for å tilpasses din personlige båt livsstil og underholdningsbehov. Uansett hva du velger vil første-klasses fasiliteter, moderne design og eksepsjonell romslighet gjør hver utflukt til en belønning.

Squadron 58 var den første Fairline som hadde glede av det nye topp moderne prototype anlegget i Nene Valley. Resultatet taler for seg selv: den prisbelønte 58 har en enestående ‘levlighet’, takket være dedikert oppmerksomhet til både store og små detaljer i alle områder av båten.

– Fra Fairline 2008